Selecteer provincie

Airco leverancier Autobedrijf Mulder Balk 0514-602790: Prijzen mobiele inverter in slaapkamer plaatsten huren of kopen? Welke aanbieding met filter en installatie kopen of huren? Zelf goedkoop installeren of aanbiedingen via offertes ontvangen.

Details

Adres
Tjalke de Boerstrjitte 22
8561EL Balk
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Autobedrijf Mulder is hét Peugeot-gezicht voor zuidwest Friesland. Al jaren spelen wij in op de behoeftes van de zelfbewuste en veeleisende automobilist.
Ons enthousiaste team nodigt u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Wij bieden u een compleet pakket voor uw auto. Of het nu gaat om een personenauto of bestelwagen, nieuw of occasion, onderhoud of financiering, bij Mulder bent u aan het goede adres.
Ook beschikken wij over “Service Rapide” .
Voor reparaties die korter dan 1 uur duren kunt U bij ons, van maandag tot en met zaterdag, terecht voor: olieverversing, banden, uitlaten en accu’s. Hier hoeft u géén afspraak voor te maken.
Tevreden in minder dan een uur, zonder reserveren. Je bent nergens zo goed geholpen als bij Peugeot. En zo snel!
De Service Rapide sneldienstcentra ontvangen u van maandag tot en met zaterdag, om in uw bijzijn vijf kwaliteitsbehandelingen op uw wagen uit te voeren, zonder afspraak en telkens in minder dan een uur.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Bandenservice, Onderhoud, Reparatie, Schadeherstel, Verhuur auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's, Lease

Merken:
Peugeot

Producten:
Banden