Selecteer provincie

Airco leverancier Rijschool Van Buuren

Vergelijk Airco leveranciers Hurdegaryp

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Dr. Plesmanstraat 2
9254CP Hurdegaryp
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Autisme ADHD/ADD gecertificeerd

Wat wij doen:
Ben je op zoek naar een rijschool die je alles te bieden heeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk rijlessen voor iedereen.

Waar je bij ons allemaal voor terecht kunt? Kijk in het overzicht voor ons complete aanbod en je zult zien dat we van alle markten thuis zijn. Van faalangst-begeleiding tot gespecialiseerde lessen voor kandidaten met autisme of AD(H)D.

Het mooiste is om ons eens te ontmoeten en kennis te maken. Dit kan door middel van een proef- rijles, door bij ons langs te komen of door een afspraak te maken zodat wij bij jou thuis komen voor een kennismakingsgesprek.

De praktijklessen voor zowel schakelauto als automaat duren 60 minuten, maar je kunt natuurlijk ook lessen van twee uren of langer inplannen. Een verkorte opleiding, vanaf 10 dagen is mogelijk bij onze rijschool.

We rijden in Leeuwarden, omdat daar het examencentrum van het CBR zit waar jij kunt gaan afrijden. Zo leer je de omgeving goed kennen en kun je gerust naar je examen toe.
Een les naar Amsterdam proberen we ook in te roosteren, zodat je ook ervaring op kunt doen in een andere stad. En wat is er nu leuker om het dan meteen maar goed te doen?

Het aantal lessen dat nodig is hangt uiteraard af van diverse factoren: de aanleg en het inzicht dat je al hebt, alsmede de ervaringen die je al hebt opgedaan in het verkeer. Maar natuurlijk hangt het ook samen met de frequentie van het lessen.

Jouw vorderingen worden elke les besproken (tijdens EN na de les) en bijgehouden op een leskaart. Zo kunnen we de volgende les direct verder waar we gebleven waren.

De lessen vinden plaats in rookvrije, moderne lesauto’s met onder andere airco, ESP en boordcomputer.
Voor de rijlessen hebben we een Ford Fiësta (nieuw model), een Ford Focus (2012), een Citroën C1 automaat, en een Toyota Corolla voor je klaar staan.Type rijbewijs:
Aanhanger- / caravanrijbewijs auto / Rijbewijs BE

Diensten:
Behandelplan rijangst / examenvrees, Lesauto met automatische versnellingsbak (automaat), Lessen in dieselauto, Lessen in handgeschakelde lesauto, Losse rijles, Online theorieles, Opfriscursus autorijden / rijvaardigheidsbijscholing, Opleiding van kandidaten met ADHD, Opleiding van kandidaten met autisme, Opleiding van kandidaten met lichamelijke handicap, Pakket rijlessen met examen, RIS-methode (Rijopleiding In Stappen), Slipcursus, Spoedopleiding, Theorieles, Tussentijdse toets, afrijden, autorijlessen, faalangst, rijangst, rijlessen, ris, theorie examen

Merk lesauto:
Citroën, Ford, Mazda

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving, iDeal, cadeaubon van de rijschool

Aangesloten bij / Certificering:
VRB, CBR, Spectrum Brabant, Koninklijke Visio