Airco leverancier Arno Garagebedrijf

Vergelijk Airco leveranciers Duiven

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
't Holland 41
6921GX Duiven
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0316-281451

fax : 0316-263991

Wat wij doen:
Werkplaats Garage Arno

Uw auto is onze zorg!
Garagebedrijf Arno werkt volgens de gedragscode van de BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen die de BOVAG stelt aan haar leden.
Bij ons worden onderdelen niet onnodig vervangen. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch. Daarnaast bewaren wij de onderdelen die vervangen worden zodat u kunt zien welk onderdeel versleten of defect is.

De gespecificeerde factuur zal voor u altijd duidelijk zijn, dus geen vervelende verrassingen achteraf! U krijgt indien gewenst, altijd een prijsopgave vooraf, Is er meerwerk, dan nemen wij altijd contact met u op voor overleg. Wij denken in alle gevallen met u mee!

Van APK-keuring tot en met een kleine of grote beurt

In onze werkplaats staan vier goed opgeleide monteurs graag voor u klaar. U kunt terecht voor een APK-keuring maar ook voor reparatie, een kleine of grote beurt bent u hier aan het juiste adres. Is er een probleem met uw auto? Kom dan vrijblijvend langs voor een prijsopgave.
Wij zorgen dat u weer snel mobiel bent!

In onze showroom kunnen wij u diverse merken occasions laten zien. Kom gerust langs om te kijken of voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen het complete onderhoud van uw auto verzorgen. Ook voor Airco onderhoud kunt u bij ons langskomen.
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort garagebedrijf:
Universeel garagebedrijf

Diensten:
Accu vervangen, Airco onderhoud, APK keuring, Auto spuiten, Auto-aanpassingen, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Demontage / montage, Grote beurt, Inkoop gebruikte auto's, Kleine beurt, LPG installatie inbouwen, Olie verversen, Onderhoud, Onderhoud en reparatie 4x4, Onderhoud en reparatie camper, Onderhoud en reparatie motorfiets, Remmen repareren / vervangen, Reparatie, Restauratie, Revisie, Roetmeting, Ruit reparatie / vervangen, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Merk:
Alle merken

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Chip, Pin, Bank / Giro overschrijving, Klantenpas, Onder rembours, Vooruit betalen, Gespreid betalen, Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
BOVAG, RDW erkend