Selecteer provincie

Airco leverancier Stegeman Installatietechniek 0573-451414: Prijzen mobiele inverter in slaapkamer plaatsten huren of kopen? Welke aanbieding met filter en installatie kopen of huren? Zelf goedkoop installeren of aanbiedingen via offertes ontvangen.

Details

Adres
Dorpsstraat 23
7261AV Ruurlo
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Zonder elektriciteit, gas en stromend water is de moderne mens ernstig ontregeld. Het woongenot vermindert snel als de verwarming het niet doet of de douche koud blijft.

Het omgekeerde is ook waar: de nieuwste domoticatechniek maakt het mogelijk om van ieder huis een ‘intelligente machine’ te maken, waarbij de verlichting, zonwering, verwarming, airco, beveiliging en nog veel meer installaties automatisch worden ingeschakeld, gedimd of uitgeschakeld zodra de omstandigheden dat vragen. Uiteraard kunt u een en ander ook ‘handmatig’, dat wil zeggen met een geavanceerde afstandsbediening zelf regelen.

Stegeman installeert het graag en houdt uw systeem natuurlijk op professionele wijze up to date. Ook als u een paar lampen in de tuin wilt laten installeren of een nieuwe douche, als u de dakgoten wilt laten vernieuwen, dan staan we voor u klaar.

Want onze specialiteit is simpel samen te vatten met: u comfortabel en ongestoord laten leven/wonen. In het zorgeloze besef dat de vakmensen van Stegeman meteen klaar staan als er onderhoud gepleegd moet worden of als er een (zeldzaam voorkomende) storing moet worden verholpen.

Installatie, onderhoud en reparatie: u kunt het met een gerust hart aan Stegeman toevertrouwen.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Inspectie, Installatie, Onderhoud, Reparatie, Vervanging

Installatie van:
Elektra, Gas, Water

Merken:
Atag, Bosch, Nefit