Selecteer provincie

Airco leverancier AVU BV Klimaatbeheer & Airconditioning

Vergelijk Airco leveranciers Ulft

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
't Goor 5
7071PC Ulft
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.avu-bv.nl

Wat wij doen:
AVU b.v. klimaatbeheer is een toonaangevende installatietechnische groothandel. Naast het leveren van producten aan onze klanten, bieden wij hen ook technische ondersteuning. AVU denkt graag mee in het (bouw)proces en deelt haar kennis met haar opdrachtgevers, zodat de eindgebruiker de beste oplossing krijgt.

AVU levert een breed scala producten op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie en vloerverwarming. Wij volgen nauwlettend de trends in de markt en zullen ons leveringsprogramma telkens aanpassen aan de nieuwste stand van de techniek.

AVU b.v. klimaatbeheer is een jong bedrijf, maar heeft een schat aan ervaring! AVU b.v. is een installatietechnische groothandel en importeur van diverse gerenomeerde merken op het gebied van luchtverwarming, vloerverwarming, (balans)ventilatie, luchtgordijnen en airconditioning. Naast het leveren van de producten, denkt AVU b.v. graag mee tijdens het traject voorafgaand aan de aanbesteding van een project. AVU b.v. werkt aan duurzame relaties en staat haar klanten daarom bij met gedegen advies en ondersteuning tijdens de installatie. Hierdoor wordt de eindgebruiker altijd de beste en meest (kosten)efficiente oplossing geboden. Of het nu gaat om een woning of zeer grote utitliteitsprojecten, AVU b.v. kan in alle gevallen een pasklare oplossing bieden.

Advies en service

AVU b.v. biedt haar klanten advies tijdens het offertetraject en tijdens de implementatie. Onze verkopers hebben veel ervaring in de branche, waardoor zij ook technische ondersteuning kunnen bieden. Het vergroten van inzicht kan leiden tot een andere oplossing dan aanvankelijk gedacht. Deze zal vaak leiden tot een kostenbesparing!

AVU b.v. wil geen 'dozenschuiver', maar biedt een totaaloplossing aan. Daarbinnen vormen advies en service de sleutelwoorden. Naast advies vooraf, kunnen klanten ook na levering en installatie rekenen op service en nazorg.

Installatietechnisch tekenwerk
Tot onze diensten behoort ook het verzorgen van tekeningen voor installatietechnische projecten op het vlak van vloerverwarming, airconditioning, etc.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 16:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
24-uurs service, Bezorgservice, Gratis offerte, advisering op maat

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Installatie, Verkoop

Soort airconditioning:
Auto airco, Cassettemodel, Kanaalmodel, Luchtgordijn, Mobiele airconditioning, Plafondmodel, Split airco, Vloermodel, Wandmodel

Specialisme:
Bedrijfskoeling, Centrale verwarming, Duurzame energie, Elektrotechniek, Gasinstallaties, Klimaatbeheersing / klimaattechniek, Koeltechniek, Loodgieterswerk, Luchtbehandeling, Luchtreiniging, Luchtverwarming, Sanitair, Ventilatie, Verwarming, Vloerverwarming, Vriestechniek

Producten:
Airco / airconditioning, CV ketel, Inverter, Koelcel, Onderdelen, Radiateuren, Warmtepomp

Merken:
General

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving, Onder rembours, Vooruit betalen, op factuur