Selecteer provincie

Airco leverancier Autocenter Bol

Vergelijk Airco leveranciers Uithuizen

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Industrieweg 9
9981HJ Uithuizen
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0595-433000

fax : 0595-432627

Wat wij doen:
Autocenter Bol in Uithuizen is hét autocentrum van Noord Groningen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto's. Wij zijn specialist in Opel, Audi en VW, maar ook andere merken kunnen wij leveren.

Autocenter Bol heeft jarenlange ervaring met een breed scala aan automerken. Daardoor zijn wij de ideale partner in Noord Groningen voor de aanschaf van uw nieuwe auto.

Onpartijdig advies.

Wij zijn niet aan een merk gebonden en kunnen u dus onpartijdig adviseren. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen een Renault, Citroën of Peugeot? Wij kunnen onze ervaring met u delen en u adviseren welk merk en type het beste bij uw situatie past.

Fabrieksgarantie.

Een nieuwe auto gekocht bij Autocenter Bol, wordt geleverd met de volledige farbrieksgarantie.

Autocenter Bol is gecertificeerd door Bovag en aangesloten bij de Vakgarage organisatie. Dit staat borg voor degelijk en efficiënt onderhoud van uw auto.

Universeel Garagebedrijf.

Onze werkplaats is volgens de Bovag en Vakgarage normen uitgerust voor het reguliere onderhoud van alle merken. Onder deze noemer vallen grote beurten, service beurten en APK. Verder hebben wij de tooling, diagnose apparatuur en expertise in huis voor specialistisch Opel, Audi en VW onderhoud. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld ook complexe storingen aan het motormanagement systeem kunnen analyseren en verhelpen.

Het Autocenter Bol Team.

Ons team bestaat uit vakbekwame en enthousiaste monteurs. Door jaarlijkse audits, regelmatige cursussen en trainingen waarborgen wij de vakbekwaamheid van ons team.

Lease Service Center.

Rijdt u een leaseauto dan kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Autocenter Bol is door Bovag gecertificeerd als Lease Service Center en aangesloten op het ROB-EF systeem. Dit betekent dat we het onderhoud voor alle leasemaatschappijen kunnen uitvoeren.

De Werkzaamheden.

Wij zijn uitgerust voor specialistisch Opel VW en Audi onderhoud en al het normale onderhoud van vrijwel alle merken. Dit houdt in:

Grote en kleine service beurten.
Jaarlijkse onderhoudsbeurten.
APK.
Airco inspecties.
Schadeherstel.
Ruitreparaties.
Winterbeurten.
Voor kleine storingen of reparaties zoals het vervangen van een kapotte lamp kunt u zonder afspraak gebruik maken van onze expres service.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:30
Dinsdag : 08:00 - 17:30
Woensdag : 08:00 - 17:30
Donderdag : 08:00 - 17:30
Vrijdag : 08:00 - 17:30
Zaterdag : 09:00 - 16:00
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Type autobedrijf:
Merkdealer, Universeel autobedrijf, Aixam

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Auto lease, Auto spuiten, Auto-aanpassingen, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Financiering, Inkoop gebruikte auto's, Inruilen auto, Onderhoud, Proefrit, Ruit reparatie, Schadeherstel, Schadetaxatie, Storing oplossen, Tuning, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's, verkoop occasions / tweedehands auto's, Brommobiel service, Camper onderhoud, inkoop gebruikte auto's

Merk:
Audi, Citroën, Fiat, Honda, Hyundai, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota, Volkswagen

Brandstof voertuig:
Benzine, Diesel

Autotype:
Cabriolet, Coupé, Limousine

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
Vakgarage, BOVAG, Vakplan, Corbo