Airco leverancier Point S HG Banden BV

Vergelijk Airco leveranciers Amsterdam Duivendrecht

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Ellermanstraat 3
1114AK Amsterdam Duivendrecht
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Altijd een eerlijk advies en de beste bandendeal.

“Doordat wij onderdeel zijn van één van de grootste onafhankelijke ketens in Europa, kunnen wij banden van alle bekende A-merken tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zomer- en winterbanden, voor elk type auto. Oh ja, en wij leveren ook eigenmerk banden, de Summerstar en Winterstar. Innovatieve banden die door een zeer bekend A-merk worden geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige banden die voldoen aan alle eisen, maar dan ook nog eens zeer concurrerend geprijsd zijn. Op die manier kun je er als klant zeker van zijn dat je dus altijd de beste bandendeal hebt.

Wij zijn voor de volle 100% merkonafhankelijk, dit vinden wij erg belangrijk want hierdoor bent u, als klant, gegarandeerd van een eerlijke bandendeal.

Vanzelfsprekend hebben wij in de nieuwe vestiging de modernste apparatuur staan, zodat wij een perfecte montage, inclusief balanceren en uitlijnen kunnen garanderen. Daarom geven wij iedere klant een 100% tevredenheidsgarantie, dus blijkt dat er iets niet goed is dan herstellen wij dat direct! Wij bieden met point S feitelijk dezelfde gerenommeerde service en kwaliteit zoals onze bestaande klanten al van ons gewend zijn.

U kunt u bij ons terecht voor auto-, motorfiets-, vrachtwagen-, heftruck-, scooter- en industriebanden. Wij leveren zomer-, winter- en allseason banden, daarnaast zijn wij merkonafhankelijk en kunnen dus alle bekende merken leveren. Indien een band niet op voorraad is kan deze doorgaans binnen een werkdag alsnog geleverd worden.

Winterbanden.

Banden vormen de enige verbinding tussen de auto en het wegdek. Auto’s die op zomerbanden rijden of op banden met onvoldoende profiel, hebben dan ook meer kans om in een slip te raken. Daarom wordt geadviseerd om, zodra de "R" in de maand is, te kiezen voor winterbanden. Als de temperatuur daalt tot +7 graden Celsius, zijn de prestaties van winterbanden al superieur. Door de bijzondere rubbersamenstelling blijven winterbanden altijd elastisch en flexibel bij lage temperaturen, waar zomerbanden juist harder en stugger worden. Winterbanden bieden dan veel meer grip en dus veiligheid.

Accu’s.

Voorkom vervelende verrassingen. Laat daarom uw accu gratis controleren bij ons. Indien nodig vervangen de monteurs snel en professioneel de accu van elk type auto. point S levert accu's van Coldax met een productgarantie van 2 jaar. Toegankelijkheid:
Begane grond

Type bedrijf:
Autogarage, Bandenwinkel

Diensten:
Airco service, APK, Balanceren, Banden monteren, Banden repareren, Banden vervangen, Bandenopslag, Bandenprofiel controleren, Bandenservice, Onderhoud, Pechservice, Reparatie, Uitlijnen, Verkoop

Producten:
Accu's, Autobanden, Banden, Industriebanden, Nieuwe banden, Remmen, Schokdempers, Stalen velgen, Stikstof, Uitlaten, Velgen, Winterbanden

Merken:
Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein