Airco leverancier Peerdeman Caravancenter 0228-514156: Prijzen mobiele inverter in slaapkamer plaatsten huren of kopen? Welke aanbieding met filter en installatie kopen of huren? Zelf goedkoop installeren of aanbiedingen via offertes ontvangen.

Details

Adres
Bedrijfsweg 8
1613DX Grootebroek
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


BOVAG : 0228-514156

0228-514156

http://www.caravancenterpeerdeman.nl

Wat wij doen:
Voor een zorgeloos begin van uw vakantie bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een Bovag gecertificeerd caravanbedrijf. U kunt bij ons terecht voor service, onderhoud en schadeherstel van uw caravan, vouwwagen en camper. Caravancenter Peerdeman is ook Ad Autobedrijf Peerdeman.

U kunt dus terecht voor auto en caravanonderhoud. En uiteraard ook APK keuring van uw Camper .

In onze Caravanshop kunt u terecht voor al uw kampeerbenodigdheden. Wij zijn een niet merkgebonden Kampeerbedrijf. U vind bij ons occasions van diverse merken.

Service en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent !

Voordat u naar uw vakantieadres vertrekt is het verstandig om bij ons langs te komen voor een BOVAG Onderhoudsbeurt. Uw caravan, vouwwagen of kampeerauto wordt door onze erkende keurmeester gecontroleerd op meer dan 50 punten. In overleg met u, kunnen we eventuele reparaties uitvoeren. Met een goed onderhouden caravan, vouwwagen of kampeerauto kunt u zorgeloos gaan genieten van uw vakantie!

In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat uw kampeermiddel weer in top conditie verkeerd. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties, schadereparaties, vochtcontroles en het inbouwen van accessoires zoals caravanmovers, airco, fietsendragers, serviceluiken enz enz.

In onze kampeershop een groot assortiment kampeerartikelen. U vind bij ons camping tafels, stoelen, cadac artikelen ( oa skottelbraai), huishoudelijke benodigdheden, toiletvloeistoffen, reinigingmiddelen enz enz .

Als wij een artikel niet op voorraad hebben kunnen wij het altijd voor u bestellen, meestal is het bestelde artikel binnen een week te leveren ! Ook voor een matras op maat bent u op het juiste adres , zowel oplegmatrassen als gewone matrassen kunnen wij leveren in alle mogelijke maten.

Wilt u uw caravan verkopen? Dan doen wij u een voorstel. U kunt de caravan bij ons Caravanbedrijf in consignatieverkoop aanbieden. Uw caravan staat dan op ons terrein te koop, u blijft eigenaar van de
caravan en we spreken in overleg met u een verkoopbedrag af .

Alle mogelijke accessoires kunnen wij in onze werkplaats monteren.

Caravanmovers:

Veel klanten hebben al het gemak ervaren van een caravanmover, met een caravanmover manoevreerd u de caravan zonder moeite.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:30
Dinsdag : 08:00 - 17:30
Woensdag : 08:00 - 17:30
Donderdag : 08:00 - 17:30
Vrijdag : 08:00 - 17:30
Zaterdag : 09:00 - 17:00 van 1 Oktober tot 1 maart van 9.00 tot 13.00
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Advies, Inkoop / inruil, Onderhoud, Reparatie, Verkoop

Producten:
Camper, Caravan, Caravanbanden, Caravanmover, Disselslot, Fietsenrek, Luifel, Occasions, Stacaravan, Voortent, Vouwwagen

Aangesloten bij / Certificering:
BOVAG, NAP, AD Autobedrijf