Selecteer provincie

Airco leverancier Obdam Auto's 0226-454150: Prijzen mobiele inverter in slaapkamer plaatsten huren of kopen? Welke aanbieding met filter en installatie kopen of huren? Zelf goedkoop installeren of aanbiedingen via offertes ontvangen.

Details

Adres
Poel 51
1713GL Obdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

APK, reparatie en onderhoud.

http://www.obdamautos.nl

Wat wij doen:
Autobedrijf Obdam Auto’s is sinds 1998 in Obdam. In de loop der jaren hebben we een goede naam opgebouwd met betrekking tot service, onderhoud, schadeherstel en -afhandeling alsook met de verkoop van occasions.

Wij doen reparatie en onderhoud aan alle merken. Bent u op zoek naar een goede occasion? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve en sportieve auto’s, maar ook voor een zuinige middenklasser kunt u bij ons terecht. Onze occasions worden altijd met nieuwe APK-keuring verkocht.

Ons succes is een snelle en goede service in een open relatie met de klant. Daarvoor staat ons kleine, maar krachtige team garant.

In geval van schade verzorgt Obdam Auto’s het volledige hersteltraject. Na een grondige inspectie bespreken we wat er gedaan zou moeten worden. U wordt altijd vooraf over de kosten geïnformeerd. Uiteindelijk maakt U een keuze, op grond van de kosten, de duur van de reparatie, etc. Wij doen reparatie en onderhoud aan alle merken.

Voor alle merken verzorgen wij vervanging van banden, uitlaat of accu, maar ook de controle en verversing van motorolie of koelvloeistof, vaak ‘klaar terwijl u wacht’. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave.

Wij zijn goed opgeleid en gebruiken hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur.

Naast onderhoudsbeurten kunt u ook bij ons terecht voor APK keuringen, banden, schokbrekers, montage van een trekhaak, lakwerk, glas, plaat- en laswerk, accu’s etc.

Ook voor de aankoop van een auto is Obdam Auto’s het juiste bedrijf. We hebben altijd diverse occasions op ons terrein staan, of het nu gaat om een exclusieve, sportieve of zuinige wagen.

Onze keurmeesters verzorgen de APK keuring van uw auto, ongeacht het merk.

Wij kunnen alle voorkomende (verplichte) reparaties uitvoeren, en indien nodig ook banden vernieuwen en balanceren.

Tijdens de APK keuring voeren wij de verplichte controles uit en geven wij aan wat op korte/lange termijn gerepareerd of vervangen zou moeten worden. We bepalen samen met u wat er daadwerkelijk gedaan wordt, op basis van de kosten en de duur van de reparatie.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : 09:00 - 12:30
Zondag : geslotenMerk:
Audi, Volvo

Aangesloten bij / Certificering:
RDW erkend