Selecteer provincie

Airco leverancier Westerspoor Autobedrijf 075-6350144: Prijzen mobiele inverter in slaapkamer plaatsten huren of kopen? Welke aanbieding met filter en installatie kopen of huren? Zelf goedkoop installeren of aanbiedingen via offertes ontvangen.

Details

Adres
Kleine Tocht 9
1507CB Zaandam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
U bent van harte welkom in onze representatieve en gastvrije showroom, waar een groot aantal auto’s in verschillende prijsklassen op u staan te wachten. Wij beschikken over een moderne werkplaats met uitstekende apparatuur. Verder hebben wij vakbekwame monteurs die beschikken over de vereiste papieren. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf.

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Betaalbaar, voor iedereen.
Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op!

Wij beschikken over een moderne werkplaats met uitstekende apparatuur. Verder hebben wij vakbekwame monteurs die beschikken over de vereiste papieren. Wanneer u voor een APK-beurt, controle of schade uw auto bij ons aflevert, dan zorgen wij ervoor dat de auto weer snel rijklaar gemaakt wordt. Mocht het onverhoopt iets langer duren dan geven wij u binnen 24 uur een belletje. Vervangend vervoer kan dan in overleg altijd geregeld worden. Heeft u vragen of spoedreparaties dan zullen wij dit in overleg zo snel mogelijk oplossen.

De connectie met het merk Bosch.
De innovaties van Bosch hebben geschiedenis geschreven in de automobielindustrie. Bosch is de grootste onafhankelijke leverancier van auto-onderdelen ter wereld en heeft bijgedragen aan het veiliger, schoner en efficiënter maken van auto’s. Deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen worden dan ook dagelijks gebruikt in onze werkplaatsen. Ook de diagnoseapparatuur in de autobedrijven van Bosch Car Service zijn van Bosch. Zo kunnen we uw auto snel en goed repareren.

Verplicht trainingen.
Voordat een garage zichzelf Bosch Car Service autobedrijf mag noemen, zijn er een aantal strikte kwaliteitseisen waaraan moet worden voldaan. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om trainingen te volgen. Daardoor is onze kennis altijd actueel. Ook als u een splinternieuwe auto hebt, weten onze monteurs precies hoe ze een reparatie of servicebeurt moeten verrichten.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:45
Dinsdag : 08:30 - 17:45
Woensdag : 08:30 - 17:45
Donderdag : 08:00 - 17:30 en van 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag : 08:30 - 17:45
Zaterdag : 10:00 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Vervangend vervoer / leenauto, Bosch Car Service

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort garagebedrijf:
Universeel garagebedrijf

Diensten:
Accu vervangen, Airco onderhoud, APK keuring, Auto-aanpassingen, Grote beurt, Kleine beurt, LPG installatie inbouwen, Olie verversen, Onderhoud, Onderhoud en reparatie 4x4, Remmen repareren / vervangen, Reparatie, Roetmeting, Ruit reparatie / vervangen, Schadeherstel, Schokdempers repareren / vervangen, Storing oplossen, Tuning, Uitlaat repareren / vervangen, Verkoop en montage van banden / bandenservice, Verkoop occasions / tweedehands auto's, Winterbanden montage en opslag, Financiering

Merk:
Alle merken

Aangesloten bij / Certificering:
BOVAG, Bosch Car Service