Airco leverancier Toyota Botman BV

Vergelijk Airco leveranciers Zwaag

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
De Marowijne 31
1689AR Zwaag
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Autobedrijf Botman Zwaag heet u van harte welkom.

In oktober 2006 hebben wij ons gloednieuwe pand aan de Marowijne 31 in Zwaag betrokken. In 2002 is door ons het Toyota-dealerschap in Hoorn overgenomen, waardoor de naam Botman ook in deze regio inmiddels onlosmakelijk verbonden is met Toyota. Een vertrouwde combinatie, aangezien onze vestiging in Medemblik al sinds 1970 een begrip is in West-Friesland.

Het leveren van kwaliteit staat bij Toyota hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn erop ingesteld om u die kwaliteit te bieden.

In onze ruime showroom hebben wij op de begane grond alle nieuwe Toyota-modellen staan. Van 's werelds kleinste 3+1 zitter de nieuwe iQ, de nieuwe Urban Cruiser, de Aygo, Auris en Prius, een innovatieve en unieke high-tech auto. Ook vindt u er de nieuwe Toyota Avensis en de Yaris, voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Daarnaast hebben we de vernieuwde Verso, een unieke MPV en natuurlijk zijn onze Toyota 4WD's nadrukkelijk vertegenwoordigd, zoals de vernieuwde RAV4.

Bij binnenkomst in ons pand valt meteen de prachtige trap op, die u naar onze occasionafdeling brengt. Niet alleen op de eerste verdieping, maar ook op het zeer ruime parkeerdek staan onze occasions opgesteld. Occasions met de zekerheid van een nieuwe auto. Deze Toyota’s zijn geheel gecontroleerd, verkeren in goede conditie, hebben 6 tot 12 maanden Bovag-garantie en worden afgeleverd nadat een onderhoudsbeurt en APK-keuring hebben plaatsgehad.

Onze moderne werkplaats met speciaal opgeleid personeel staat voor u ter beschikking voor vakkundige service. Ook voor het controleren en vervangen van uitlaat, accu en banden is uw Toyota in goede handen. In samenwerking met het magazijn zorgen zij voor de juiste onderdelen en accessoires voor uw auto.

Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30 Receptie en magazijn geopend van 8.00 tot 17.30 uur
Dinsdag : 09:00 - 17:30 Receptie en magazijn geopend van 8.00 tot 17.30 uur
Woensdag : 09:00 - 17:30 Receptie en magazijn geopend van 8.00 tot 17.30 uur
Donderdag : 09:00 - 17:30 Receptie en magazijn geopend van 8.00 tot 17.30 uur
Vrijdag : 09:00 - 17:30 Receptie en magazijn geopend van 8.00 tot 17.30 uur
Zaterdag : 09:00 - 17:00 Receptie, werkplaats en magazijn geopend van 9.00 tot 13.00 uur
Zondag : geslotenService:
Mobiliteitsgarantie, Pechhulp, Openingstijden werkplaats maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, Vervangend vervoer mogelijk, Showroom op donderdag tevens geopend van 19.00 tot 21.00 uur

Type autobedrijf:
Merkdealer

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Auto lease, Auto-aanpassingen, Financiering, Inkoop gebruikte auto's, Inruilen auto, LPG installatie inbouwen, Onderhoud, Proefrit, Ruit reparatie, Schadeherstel, Storing oplossen, Verhuur auto's, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden, Verkoop en montage van onderdelen, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Merk:
Toyota, Enkele occasions andere merken

Brandstof voertuig:
Benzine, Diesel, Electro / benzine (hybride), LPG

Aangesloten bij / Certificering:
BOVAG , Erkend Duurzaam