Selecteer provincie

Airco leverancier Utrechts Auto Bedrijf UAB BV

Vergelijk Airco leveranciers Nieuwegein

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Laagraven 3
3439LG Nieuwegein
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Specialist in Landrover

Wat wij doen:
Het Utrechts Auto Bedrijf UAB heeft met Land Rover een merk in huis dat emoties oproept. Wij zijn al sinds 1965 dealer voor dit stoere merk met z'n onnavolgbare uitstraling. Voor de klant is het een vertrouwd gegeven dat ons team al zo lange tijd ervaring en deskundigheid in Land Rover heeft opgebouwd. Onze rijke historie in dit Britse merk is terug te vinden in de atmosfeer bij UAB.


Vaste klanten weten de ontspannen sfeer in ons bedrijf te waarderen. Op onze locatie Laagraven te Nieuwegein hebben wij ons pand tot een schitterend “Land Rover Experience Centre” verbouwd, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Iets wat een Land Rover rijder ook verdient. Ons team van in totaal 15 mensen is heel direct aanspreekbaar, ook nieuwe klanten voelen zich snel bij ons thuis. Zowel de showroom als de werkplaats zijn uitstekend bereikbaar en voor ons bedrijf is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Land Rover biedt voor ons en u de optimale mix van lifestyle en praktische gebruiksmogelijkheden. Hij is zowel op de weg als in het terrein in z'n element, een stevige kluit modder past daar prima bij. Daar sluit het UAB zich graag bij aan, wij bieden deskundigheid en een open sfeer in een praktische omgeving waar de Land Rover rijder graag komt. Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00 Werkplaats en magazijn geopend van ma t/m vrij
Dinsdag : 09:00 - 18:00 van 8.15 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.15 uur tot 16.15 uur
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 10:00 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Vervangend vervoer / leenauto, Bandenhotel

Toegankelijkheid:
Begane grond

Type autobedrijf:
Merkdealer

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Auto lease, Financiering, Inruilen auto, Onderhoud, Proefrit, Ruit reparatie, Schadeherstel, Schadetaxatie, Storing oplossen, Taxatie auto, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden, Verkoop en montage van onderdelen, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Merk:
Land Rover, Range Rover