Airco leverancier Servicegarage Van Uijtert

Vergelijk Airco leveranciers Veenendaal

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Nieuweweg-noord 280
3905LX Veenendaal
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0318-522251

fax : 0318-550512

Wat wij doen:
Rijden en blijven rijden. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat is waar wij voor staan. Als universeel garagebedrijf staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben de juiste combinatie van actuele vakkennis, jarenlange ervaring en professionele apparatuur in huis. Uw mobiliteit verzekerd door onze vakmanschap!

reparatie en onderhoud
APK-keuring
schadetaxatie en schadeherstel
inbouw en aanbouw diverse accessoires
in- en verkoop nieuwe en gebruikte auto’s
deskundig advies

Wij hebben een naam hoog te houden als het om service gaat. Wat dat voor u betekent? Dat wij ons werk nauwkeurig doen. Wat we leveren is van de hoogste kwaliteit. Betrouwbaarheid waar u op kunt rekenen. De beste service voor een scherpe prijs.Ook als het gaat om autoschade doen wij onze uiterste best u zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen. Daarom kunt u ook voor ruitschade en schadetaxatie kunt u bij ons terecht.

Uw auto, bedrijfswagen, camper of aanhanger is bij ons in goede handen. Ongeacht de leeftijd of het merk. U kunt bij ons terecht voor allerlei onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden, maar ook voor de jaarlijkse APK bent u bij ons aan het juiste adres.Tijdens reparaties kunt u in overleg gebruik maken van onze leenauto. En laat u uw auto APK keuren tijdens een grote onderhoudsbeurt, dan zijn de kosten van deze keuring gratis (excl. afmeldkosten en eventuele viergas- of roetmeting).Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:30
Dinsdag : 08:00 - 17:30
Woensdag : 08:00 - 17:30
Donderdag : 08:00 - 17:30
Vrijdag : 08:00 - 17:30
Zaterdag : 09:00 - 12:30
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Airco onderhoud, APK keuring, Autoalarm inbouwen, Bandenservice, Carkit inbouwen, Grote beurt, Inkoop gebruikte auto's, Inruilen auto, Kleine beurt, Onderhoud, Reparatie, Roetmeting, Schadeherstel, Schadetaxatie, Taxatie auto, Storing oplossen, Storingsdiagnose, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Autotype:
Bedrijfswagen

Merken:
Alle merken

Producten:
Accessoires, Banden