Selecteer provincie

Airco leverancier Wiels Autobedrijf H vd

Vergelijk Airco leveranciers Wijk bij Duurstede

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Watermolenweg 4
3961NG Wijk bij Duurstede
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0343-512313

fax : 0343-531887

Wat wij doen:
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.
Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

Zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en sommige speciale voertuigen moeten elk jaar worden gekeurd vanaf het moment dat ze nieuw op de weg worden toegelaten.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

De APK
De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uw auto wordt op een groot aantal punten gekeurd.

In deze brochure vindt u veel informatie over de APK. Over welke auto’s moeten worden gekeurd, over het keuringsrapport en waar u uw auto kunt laten keuren. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent, en wat uw rechten en plichten zijn met betrekking tot de APK van uw auto.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort garagebedrijf:
Universeel garagebedrijf

Diensten:
Accu vervangen, Airco onderhoud, APK keuring, Auto spuiten, Auto-aanpassingen, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Kleine beurt, LPG installatie inbouwen, Olie verversen, Reparatie, Revisie, Storing oplossen, Tuning, Uitlaat repareren / vervangen, Uitlijnen en balanceren, verkoop occasions / tweedehands auto's

Merk:
Alle merken

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin