Selecteer provincie

Airco leverancier Auto Adria BV Ford Dealer

Vergelijk Airco leveranciers Goes

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Anthony Fokkerstraat 77
4462ES Goes
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Auto Adria is Ford dealer voor Noord en Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland met vestigingen in Goes en Zierikzee. Vanuit deze vestigingen welke centraal gelegen zijn in het verzorgingsgebied staan dagelijks meer dan 35 enthousiaste medewerkers garant voor een professionele en klantgerichte werkwijze.

Wij zijn voor zowel het bedrijfsleven als voor de particuliere klant een volwaardige en waardevolle partner: Al onze medewerkers dragen elke dag hun steentje bij om u zorgeloos mobiel te houden. Mobiliteit is natuurlijk meer dan alleen een optelsom van rationele factoren. Elke personen- of bedrijfswagen zegt iets over de eigenaar, het is niet zomaar “een blik op wielen”. Het type auto, de staat van de auto, het verbruik van de auto, het rijgedrag: het zegt allemaal iets over de eigenaar.

Wij adviseren u graag bij het vinden van de voor u meest geschikte auto. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte auto, een compleet wagenpark, wij kunnen en willen u graag van dienst zijn en stellen uw belangen voorop in onze adviezen. Naast de verkoop hebben wij een professioneel en efficiënt serviceapparaat met een schat aan kennis voor het onderhoud en reparatie aan uw auto(‘s).


Ford werkt hard aan de ontwikkeling van een nieuwe serie van Ford ECOnetic producten met een ultralage CO2 – uitstoot. Wij als Auto Adria houden deze ontwikkeling bij en delen onze kennis graag met u.

Ook kunnen wij verschillende Ford personen- en bedrijfswagens leveren met een LPG- en CNG (aardgas)- installatie af fabriek. U kunt bij ons alles vernemen over de nieuwe generatie ECOboost motoren.

AUTO ADRIA: ECHT WAAR VOOR JE GELD

Service & adviescentrum
Niemand kent uw Ford beter dan de Ford dealer. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw Ford in topconditie te houden. Of het nu gaat om schadeherstel, onderhoud of pech langs de weg. En heeft u tijdelijk een Ford nodig, om te verhuizen of voor een dagje weg? Ook dan staan we met de beste service voor u klaar.

De Ford-erkende schadeherstelbedrijven zijn een netwerk van reparatiespecialisten met de kennis, technologie en ervaring als het gaat om het repareren van uw Ford en deze terug te brengen in de staat van voor het ongeluk.

Waarom zou ik gebruik maken van een Ford erkend schadeherstelbedrijf om mijn auto te repareren?
• De schadeafhandeling wordt door het Ford erkend schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij afgehandeld.
• Originele Ford-onderdelen worden gebruikt.
• De garantie van de carrosserie
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00 Openingstijden showroom
Dinsdag : 09:00 - 18:00 Openingstijden showroom
Woensdag : 09:00 - 18:00 Openingstijden showroom
Donderdag : 09:00 - 21:00 Openingstijden showroom
Vrijdag : 09:00 - 18:00 Openingstijden showroom
Zaterdag : 09:00 - 16:00 Openingstijden showroom
Zondag : geslotenService:
Bezorgservice, Haal- en brengservice, Mobiliteitsgarantie, Tankstation aanwezig, Vervangend vervoer / leenauto

Toegankelijkheid:
Begane grond

Type autobedrijf:
Merkdealer

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Auto lease, Auto spuiten, Auto-aanpassingen, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Financiering, Inkoop gebruikte auto's, Inruilen auto, LPG installatie inbouwen, Onderhoud, Proefrit, Ruit reparatie, Schadeherstel, Schadetaxatie, Storing oplossen, Taxatie auto, Tuning, Verhuur auto's, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden, Verkoop en montage van onderdelen, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Merk:
Ford, Overige merken

Brandstof voertuig:
Aardgas, Benzine, Biodiesel, Diesel, Electrisch, Electro / benzine (hybride), Electro / diesel (hybride), LPG

Autotype:
Auto met lage fiscale bijtelling, Bestelauto / bestelbus, Cabriolet, Coupé, Hatchback, MPV, Pick-up, Sedan, Sportwagen, Stationwagen, SUV, Terreinwagen

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / Giro overschrijving, financiering

Aangesloten bij / Certificering:
Officieel Ford dealer