Selecteer provincie

Airco leverancier Chevrolet Service Auto Centrum Leidschendam/Den Haag

Vergelijk Airco leveranciers Den Haag

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Oude Middenweg 237
2491AH Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.acl-auto.nl

Wat wij doen:
Auto Centrum Leidschendam
all-round garagebedrijf en Servicedealer
van Chevrolet en Suzuki

Wij zijn een all-round garagebedrijf gevestigd aan de rand van Den Haag / Leidschenveen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1984, zijn wij aangesloten bij de BOVAG, een organisatie die er zorg voor draagt dat de consument altijd kan rekenen op een hoog service niveau. In 2006 is Auto Centrum Leidschendam door de BOVAG officieel aangesteld als gecertificeerd Lease Service Center. Dat betekent dat ook leaserijders prima bij ons terecht kunnen voor professioneel onderhoud en service aan uw auto.

Showroom

Onze showroom biedt plaats voor zon 80 occasions. Hier vindt u de allernieuwste modellen van Chevrolet en Suzuki. Voor deze automerken zijn wij offciëel Service Dealer. Vanzelfsprekend kunt u ook voor een nieuwe auto bij ons terecht!

Wij doen onze uiterste best om de occasionlijst zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat een auto inmiddels verkocht is. Geen probleem, want iedere dag komen er autos van uw favoriete merk en type bij! En er is keuze genoeg!

Mocht u vragen hebben, schroomt u dan niet contact met ons op te nemen (tel. 070-3203000). Onze verkoper Ben Zemering staat u graag te woord.

Autoverkoop

Op deze pagina vindt u informatie over de merken die wij kunnen leveren, onze occasions en de mogelijkheden over financiering / leasing. Het merendeel van deze auto's staat bij ons in de showroom zodat u deze op uw gemak kunt bekijken. Mocht u een proefrit willen maken met één van deze modellen laat u dit dan even van te voren weten, zodat u niet voor niets komt.

Het kan voorkomen dat u een auto heeft die u wilt verkopen, zonder er een terug te kopen. Auto Centrum Leidschendam biedt u deze mogelijkheid! U kunt van ons een marktconforme prijs verwachten voor uw auto en wij zorgen voor het vrijwaringsbewijs en natuurlijk een snelle betaling. Klik hier om direct naar het taxatieformulier te gaan.

Ben Zemering en Dennis de Greef zijn dagelijks te bereiken via 070 - 320 30 00 of email: [email protected]

Suzuki
Chevrolet
Occasions
Financiering
Lease Service Center
WerkplaatsType autobedrijf:
Merkdealer

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Auto spuiten, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Inkoop gebruikte auto's, Inruilen auto, Onderhoud, Proefrit, Ruit reparatie, Schadeherstel, Schadetaxatie, Storing oplossen, Taxatie auto, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden, Verkoop en montage van onderdelen, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's, Verkoop scooters

Merk:
Chevrolet, Suzuki

Brandstof voertuig:
Benzine, Diesel, LPG

Autotype:
Cabriolet, Coupé, Hatchback, Limousine, MPV, Pick-up, Sedan, Sportwagen, Stationwagen, SUV, Terreinwagen

Aangesloten bij / Certificering:
Baovag