Airco leverancier Holland Audio Service

Vergelijk Airco leveranciers Zwaag

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres

1689JG Zwaag
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Het adres voor de hele muziekwereld
Voor alle audio oplossingen

http://www.hollandaudioservice.com

Wat wij doen:
Holland Audio Service. Het adres voor de hele muziekwereld. Wij zijn een klein dynamisch bedrijf waar particulier en zakelijke klant terecht kan voor alle audio oplossingen. Wij kunnen in onze moderne studio's alle soorten geluidsdragers restaureren en overzetten. Ook voor live versterking en opnames hebben wij de apparatuur en de ervaring in huis.

STUDIO 1 | STUDIO 2 | STUDIO 3.
Onze hypermoderne studios zijn volledig en speciaal voor edit, master en restauratie werk ingericht. Uitgevoerd met supersnelle PC, audiobewerkings hard- en software.Voorzien van Hi-End Audio materialen van merken als, B&W speakers, Klark-Teknik,Cedar Audio, Focusride, Sadie, Sony-PRO, TC electronics en Lexicon. De studios zijn voorzien van airco en Herman Miller stoelen.

GRAMMOFOON | TAPE EN MC | ANDERS.
Voor het overzetten van bijna alle audiodragers bent u bij ons aan het juist adres! Of het gaat om 1 LP of 100 spoelbanden u kunt bij ons terecht, particulier en zakelijk. Wij zetten alle dragers op de juiste wijze over, laat dit niet aan een amateur over.Ook voor het overzetten van uw gehele archief kunt u bij ons terecht. Wij zijn in het bezit van een zeer grote collectie PRO-audiospelers

AUDIO RESAURATIE | MASTERING | CD EN DVD.
Holland Audio Service is al jaren specialist in het bewerken en restaureren van audio materiaal. Hier voor is studio 2 ingericht. Wij kunnen voor een zeer scherpe prijs een LP overzetten naar CD wij halen krassen en ruis weg met de beste soft en hardware. Het eindresultaat zal u verbazen, uw audio zonder storende elementen op een geluidsdrager naar wens.Voor audio restauratie maken wij gebruik van hardware van Cedar Audio, Esoteric Sound, Rek-O-Kut en software van waves en Cedar Audio.

LIVE MUZIEK | THEATER | INSTALLATIE SERVICE.
Wij verzorgen al jaren live geluid in vele podia en theaters over de hele wereld. Dit voor grote en kleine artiesten. Voor muziekversterking als wel theater geluid bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook verzorgen wij het plaatsen en onderhouden van vaste audio systemen.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 19:00
Dinsdag : 08:30 - 19:00
Woensdag : 08:30 - 19:00
Donderdag : 08:30 - 19:00
Vrijdag : 08:30 - 19:00
Zaterdag : 10:00 - 16:00
Zondag : geslotenSpecialiteiten:
Opnamestudio, Geluidoverzetten, Audio restauratie, Mastering, CD en DVD, Geluidsverzorging, Live muziek, Theater, Installatie service

Service:
Gratis offerte