Airco leverancier Autobedrijf Van Burken

Vergelijk Airco leveranciers Renswoude

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Dorpsstraat 114
3927BG Renswoude
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0318-571719

fax : 0318-571719

Wat wij doen:
Autobedrijf van Burken aan Dorpsstraat 114 in Renswoude is een autobedrijf dat al jaren het goede adres is voor gebruikte autos. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering en onderhoud een naam hoog te houden. Daarom blijft onze klantenkring steeds groeien en proberen wij via Internet een nog breder publiek van dienst te zijn.

Op onze ruim opgezette occasionplein treft u een 70-tal gebruikte autos aan. De auto's zijn zo opgesteld dat u er op uw gemak rond kunt lopen. Inbouw van accessoires zoals stereo-installatie, sportvelgen en mobiele telefoon is bij ons ook bespreekbaar.
Bij aankoop van een nieuwe of een occasion is het bij ons mogelijk dat u hierop garantie krijgt. De looptijd van deze garantie is afhankelijk van de prijs, leeftijd en onderhoud van het voertuig dat u koopt. Wij verzekeren u, voordat een verkochte auto bij ons de deur uitgaat, deze eerst wordt onderworpen aan een grondige inspectie, zodat u er zeker van bent dat u een degelijke auto bezit. Alle auto's kunnen in overleg afgeleverd met een nieuwe APK-keuring.Openingstijden:
Maandag : 08:15 - 17:30
Dinsdag : 08:15 - 17:30
Woensdag : 08:15 - 17:30
Donderdag : 08:15 - 17:30
Vrijdag : 08:15 - 17:30
Zaterdag : 08:30 - 16:00
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Airco onderhoud, APK keuring, Auto-aanpassingen, Auto spuiten, Autoalarm inbouwen, Bandenservice, Carkit inbouwen, Financiering, Grote beurt, Inkoop gebruikte auto's, Inruilen auto, Kleine beurt, Onderhoud, Proefrit, Reparatie, Roetmeting, Ruit reparatie, Schadeherstel, Schadetaxatie, Storing oplossen, Storingsdiagnose, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Merken:
Alle merken

Producten:
Accessoires, Banden, Velgen

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / Giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
NAP