Airco leverancier Auto's BV Ad Akkermans

Vergelijk Airco leveranciers Goes

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Fruitlaan 12
4462EP Goes
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij Ad Akkermans Auto’s B.V. Een vertrouwd adres waar men zijn klanten kent en aandacht geeft. Wij zijn een Universeel Autobedrijf, waar u als klant met elk merk terecht kunt en op een professionele manier geholpen wordt.

Wij staan met onze vakmanschap en jarenlange ervaring borg voor goede aan- en verkoopadviezen, vakbekwame reparaties en onderhoudsbeurten. Naast het Universele Autobedrijf zijn er binnen het bedrijf een aantal specialisaties, door de jarenlange ervaring als dealer van MG en Rover en de liefde voor de Engelse merken zijn wij in Zuidwest Nederland het aangewezen adres voor totaalservice aan deze merken.

Daarnaast bent u ook voor het totale onderhoud, service, diagnose of inbouw van LPG bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf is voor veel werkzaamheden gecertificeerd, werkt met leveranciers van de beste merken en is tevens lid van tal van bedrijfsorganisaties waaronder uiteraard de BOVAG.

In de visie van Ad Akkermans Auto's B.V. is goede serviceverlening aan de klanten grotendeels afhankelijk van de werkplaats. Deze is het hart van het bedrijf dat klopt door de inzet en de betrokkenheid van het personeel. Ad Akkermans Auto's B.V. heeft vakkundige en goed gemotiveerde specialisten in dienst die begrijpen waar het de klant omgaat: een persoonlijke en goede serviceverlening. De goed geoutilleerde werkplaats ligt centraal, en mag worden gezien. Niet voor niets is de werkplaats één van de leerbedrijven in nauwe samenwerking met de MBO Opleiding Autotechniek in Middelburg en Bergen op Zoom.

Bovendien zijn onze monteurs naast hun goede opleiding, nog aanvullend geschoold en gecertificeerd door fabrikanten en leveranciers in gespecialiseerde technieken, zoals Airco, Audio- en navigatie systemen, banden en LPG installaties. Als universeel autobedrijf worden reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan vrijwel alle automerken.Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Auto-aanpassingen, Auto spuiten, Autoalarm inbouwen, Bandenservice, Carkit inbouwen, Financiering, Grote beurt, Kleine beurt, LPG installatie inbouwen, Onderhoud, Reparatie, Roetmeting, Ruit reparatie, Schadeherstel, Tuning, Storing oplossen, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Merken:
Alle merken

Aangesloten bij / Certificering:
BOVAG, Erkend leerbedrijf