Selecteer provincie

Airco leverancier Fraassen Citroƫn Dealer BV Van

VergelijkĀ Airco leveranciers Goes

āœ… TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%ā€Ž

Details

Adres
Voorstad 79
4461KM Goes
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%ā€Ž

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


24uur servicedienst : 06-53160915

http://www.vanfraassen.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Autobedrijf van Fraassen is al meer dan 65 jaar dƩ Citroƫndealer voor Midden-Zeeland. Het bedrijf bevindt zich in het centrum van Goes. Door de ligging in het hart van Goes, met het NS station op loopafstand en een ruime parkeergelegenheid zit het bedrijf op een unieke locatie. Wanneer u uw auto komt brengen voor een onderhoudsbeurt staat de koffie voor u klaar. Door de ligging is het ook altijd mogelijk om even een kijkje te nemen in de binnenstad van Goes. Speciaal voor dit doel zijn er een flink aantal leenfietsen beschikbaar. Uiteraard hebben wij eventueel ook een huurauto voor u beschikbaar.

Bij Autobedrijf van Fraassen staat de klant echt in het middelpunt en dit heeft een reden. Het is namelijk nog Ć©Ć©n van de weinige overgebleven Zeeuwse familiebedrijven. Het bedrijf kent de mentaliteit van de Zeeuwen door en door. Met name door deze klantgerichte benadering en het persoonlijk contact is er in de loop van de jaren een hechte "vaste klantenkring" ontstaan.
Deze benadering ervaart u als u de showroom binnen stapt. Doordat er persoonlijke interesse is voelt u zich snel thuis. Kernwaarde hierbij is een open en eerlijke manier van advies geven over de aankoop van een auto. U krijgt advies op maat voor de bij u passende auto. Uiteraard ook over de extra services zoals bijvoorbeeld een financiering of leaseaanbieding. Dat dit allemaal kan tegen gunstige prijzen laten de verkopers u graag zien.

Naast nieuwe CITROƋN modellen is er altijd keuze uit verschillende occasions. Alle CITROƋN Select Occasions worden afgeleverd met een garantiecontract van 12 maanden BOVAG garantie. Deze autoā€™s worden door ons geselecteerd op een aantal door de importeur gestelde eisen.

Het contact met de werkplaats vindt meestal plaats via de werkplaatsreceptionist en de werkplaatschef. Deze personen zijn een spil binnen het bedrijf omdat zij het meeste contact met de klanten hebben. Zij informeren u graag over de stand van zaken rondom het onderhoud en de reparaties aan uw auto. Verder zijn er in de werkplaats een zestal monteurs aan het werk die uw auto kennen en het van groot belang vinden dat u veilig en zeker op weg kunt gaan met uw Citroƫn. Tenslotte wordt ons personeel constant bijgeschoold, hierdoor zijn zij steeds op de hoogte van de nieuwste techniek en mogelijkheden voor het onderhouden van uw auto.

Wij heten u van harte welkom in ons bedrijf!Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 21:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 08:00 - 17:00
Zondag : geslotenType autobedrijf:
Merkdealer

Diensten:
Airco onderhoud, APK keuring, Auto lease, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Financiering, Inkoop gebruikte auto's, Inruilen auto, Onderhoud, Proefrit, Ruit reparatie, Schadeherstel, Schadetaxatie, Storing oplossen, Taxatie auto, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden, Verkoop en montage van onderdelen, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's

Merk:
Citroƫn

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
BOVAG