Selecteer provincie

Airco leverancier Fitcenter en Beautysalon Flex

Vergelijk Airco leveranciers Goes

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Wat kost een Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Klein Frankrijk 11
4461ZN Goes
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Airco? | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Fitcenter en Beautysalon Flex in Goes is een multifunctioneel sportcentrum waar veel mogelijk is, tegen een betaalbare prijs. Zowel jong als oud kunnen er terecht voor fitness, fysiofitness, personal training, bedrijfsfitness, alle vormen van aerobics, thaiboxing en ontspanning, waaronder 2 zonnebanken en een beautysalon.

Na afloop kunt u lekker (gratis!) relaxen in onze sauna en infraroodcabine om daarna het geheel af te sluiten in ons sfeervolle sportcafé onder het genot van een gezond drankje. Dit alles vindt plaats in ruimten die airco gekoeld zijn.

Op deze manier is iedereen in staat om in optimale conditie te komen en te blijven. Niet voor niets luidt ons motto: Flex your body to the MAX!!!

Flexus Fysiotherapie is een volledig zelfstandige en gecertificeerde fysiotherapiepraktijk, gecontracteerd door zorgverzekeraars.

Fysiotherapie
Fysiotherapie kan hulp voor u bieden wanneer u klachten heeft aan uw bewegingsapparaat in het dagelijks leven. De meest voorkomende klachten zijn nog altijd rug- en nekklachten. Maar ook klachten als bijvoorbeeld: verkrampte of verstijfde spieren, peesontstekingen, een tenniselleboog of een verstuikte enkel komen in aanmerking voor een behandeling door een fysiotherapeut. Vaak ook wordt een fysiotherapeut ingeschakeld voor het bevorderen van het herstel na operatieve ingrepen: bijvoorbeeld een meniscusoperatie.

Aanpak
Vaak kun je een klacht, aandoening of gezondheidsprobleem niet als iets alleenstaands zien. Dan moet er gekeken worden naar onderliggende oorzaken. Een oorzaak kan zijn dat er een ander gewricht of spiergroep niet goed functioneert. Er kunnen ook andere biologische, psychologische of sociale factoren een rol spelen. Als dit het geval is, wordt er behandeld vanuit een bio-psycho-sociale visie. Gedragsmatige training, voorlichting en ontspanningstraining kunnen dan een onderdeel worden van de therapie. Binnen de therapie wordt er gebruik gemaakt van het belasting-belastbaarheidsmodel. Vaak moet de belastbaarheid vergroot worden, deze kan verminderd zijn door een bepaalde aandoening of door een slechte conditie. Het kan ook zijn dat de belasting van een individu teveel is (burn-out) etc. Binnen de therapie proberen we continu de juiste balans te vinden tussen de belasting en de belastbaarheid.

Bij Flexus Fysiotherapie kunt u terecht voor:
Reguliere fysiotherapeutische behandelingen
Sport- en revalidatie fysiotherapie
Coaching en sportspecifieke begeleiding
Sport- en ontspanningsmassageOpeningstijden:
Maandag : 09:00 - 22:00
Dinsdag : 09:00 - 22:00
Woensdag : 09:00 - 22:00
Donderdag : 09:00 - 22:00
Vrijdag : 09:00 - 22:00
Zaterdag : 10:00 - 13:00
Zondag : 09:45 - 13:00 Diensten:
Fysiotherapie, Groepslessen

Soort training:
Cardio

Soort groepslessen:
Bodypump, Steps, Yoga, Zumba

Aangepaste training voor:
Diabetes

Faciliteiten:
Bar, Sauna, Zonnebank

Abonnementsvorm:
Dagkaart, Strippenkaart

Verkoop producten:
Sportvoeding

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving